Föreläsning kring föräldrastrategier

Publiceringsdatum : 2020-03-04

Har du ett barn som är född 2017 och vill ha tips på föräldrastrategier som förenklar vardagen? Då är du välkommen på föreläsning som kan ge dig nya verktyg att möta föräldraskapets utmaningar.

Att vara förälder kan vara fantastiskt, men också svårt. Som förälder utmanas vi på olika sätt och alla föräldrar hamnar någon gång i situationer som leder till oro eller osäkerhet.

Föräldrarådgivningen för barn 0-6 år i Lerums kommun bjuder i samarbete med barnavårdscentralen in alla föräldrar till barn födda 2017 till en föreläsning kring föräldrastrategier som förenklar i vardagen.

På Föräldrarådgivningen möter vi många föräldrar som upplever utmaningar i föräldraskapet när barnen är runt tre år.

• Har du en två-treåring hemma med starka känslor och mycket vilja?
  • Vill du få en större förståelse för ditt barns känslor och beteende och bli mer effektiv i din gränssättning?

Då hoppas vi att den här kvällen ska ge dig nya verktyg för att möta föräldraskapets utmaningar.

• När: måndagen den 16 mars klockan 17.30–19.30 eller onsdagen den 25 mars klockan 17.30–19.30
  • Var: samlingssalen i Stenkulans skola, Grönstensvägen, Stenkullen.
  • Hur: kvällen är kostnadsfri och vi bjuder på fika.
  • Anmälan görs till vaxthuset@lerum.se eller 0302-52 15 79 senast 9 mars. Uppge vilket datum ni önskar gå och eventuell specialkost.

Föräldrarådgivningen 0-6 år är en del av Familjecentralen Växthuset i Gråbo och Plattform Lerum.

Välkomna hälsar Linda Johansson och Malin Swärdh, Föräldrarådgivningen 0-6 år i Lerums kommun.