Förlängt uthyrningsförbud till 1 juni

Publiceringsdatum : 2021-04-26

Med anledning av rådande smittläge och regeringens rekommendationer 22 april förlängs det tillfälliga förbudet att inte hyra ut kommunens lokaler till privatpersoner och företag. Förbudet gäller till och med 31 maj 2021 och kan komma att förlängas ytterligare om omständigheterna så kräver.

Det gäller idrottshallar, gymnastiksalar, samlingssalar, konferensrum och matsalar med mera.

Lokaler får hyras ut till organiserad föreningsverksamhet om verksamheten vänder sig till barn och unga födda 2002 eller senare. Än så länge är det inte tillåtet att hyra ut till föreningsverksamhet för äldre. Detta gäller åtminstone till och med 16 maj. Yrkesmässig idrott är undantagen (inom kommunen definieras endas två lag som yrkesidrott, ett i innebandy och ett i bordtennis).