Förlängt uthyrningsstopp av kommunens lokaler

Publiceringsdatum : 2021-05-18

Med anledning av pågående pandemi har kommunen beslutat att pausa möjligheten för företag och privatpersoner att hyra kommunens lokaler. Tidigare beslut gällde till och med 31 maj. Nu förlängs beslutet och gäller till och med 15 augusti.

Beslutet gäller uthyrning av idrottshallar, gymnastiksalar, samlingssalar, matsalar etcetera.

Därefter hoppas vi uthyrning kan ske enligt ordinarie rutiner, förutsatt att det är möjligt mot beaktande av smitta i samhället.

• Organiserad föreningsverksamhet med aktiviteter för barn/unga födda 2002 eller senare är fortsatt tillåtet i kommunens lokaler.
  • Organiserad föreningsverksamhet inomhus i kommunens lokaler för födda 2001 eller tidigare är inte tillåtet - gäller till och med 31 maj. Hur det blir från juni och framåt är ännu oklart, kommunen avvaktar besked från Västra Götalandsregionen.