Hur gick det för kommunen 2015?

Publiceringsdatum : 2016-04-14

Hur gick det för Lerums kommun förra året? I årsredovisningen hittar du information om kommunens ekonomiska läge, i text och tabeller. Den 28 april diskuterar kommunfullmäktige året som gick. Välkommen till Dergårdsteatern och lyssna.

Kommunfullmäktiges möten är öppna för allmänheten. Ta del av det som diskuteras, på kvällen den 28 april. En av punkterna som är på agendan är årsredovisningen för 2015.

Årsredovisningen följer upp hur verksamheterna arbetat med uppdragen under året som gått, utifrån budgeten. Du hittar årsredovisningen 2015 i pdf längre ner på sidan. Verksamhetsplaner, budget och tidigare årsredovisningar hittar du också här på kommunens webbplats. Se länk längre ner på sidan under Mer information.