Hur vill du resa i framtiden?

Publiceringsdatum : 2016-04-04

Hur reser du idag? Hur vill du resa i morgon? Vi behöver din hjälp. Var med och påverka genom att svara på enkäten för ett hållbart resande i Lerum.

Lerums vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025. I det arbetet är hållbart resande ett prioriterat område. Nu kan du aktivt vara med och påverka för ett hållbart resande i Lerum.

Lerum deltar i projektet Hållbara och attraktiva stationssamhällen

I samverkanprojektet Hållbara och attraktiva stationssamhällen vill kommunen tillsammans med samarbetspartners underlätta att resa hållbart. Och vi behöver din hjälp. Gå in och svara på enkäten, länk hittar du längre ner på sidan under Mer information. Tillsammans kan vi göra Lerum till ett hållbart och attraktivt stationssamhälle. Du kan läsa mer om projektet på projektets facebooksida, se länk nedan.

Tillsammans utvecklar vi  Hållbara och attraktiva stationssamhällen

Lerums kommun, Ale kommun, Västra Götalandsregionen, Göteborgsregionens kommunalförbund, IVL Svenska Miljöinstitutet, Chalmers tekniska högskola, SP Sveriges tekniska forskningsinstitut, Viktoria Swedish ICT, Mistra Urban Futures, Alebyggen, Derome hus, Skanska, HSB, Jutabo, Förbo, Wallenstam, Handelsbanken Lerum, Handelsbanken Nödinge, Svensk fastighetsförmedling, ICA Sverige, ICA Räkmackan Nödinge, ICA Sparköp Lerum,CleverApps Sweden, Bzzt, Västtrafik.

Lisa Sakshaug