Kommunens Öppna träffpunkter håller stängt

Publiceringsdatum : 2020-03-16

Med hänsyn till att älder personer är en särskild riskgrupp för coronaviruset så stänger Lerums kommun samtliga träffpunkter. Träffpunkterna kommer vara stängda tills vidare.

Aktuella träffpunkter är Riddarsten fredagar, Tingshuset onsdagar, Parasollen måndagar och onsdagar samt IT-kafé torsdagar, Floda Posten onsdagar, Lindegården torsdagar, Stallbacken måndagar, tisdagar, torsdagar, Stationshuset Sjövik varannan måndag.

Bakgrunden till beslutet är Folkhälsomyndighetens bedömning av risken för allmän smittspridning av coronavirus som mycket hög i Sverige.

Äldre personer kan vara mer sköra och känsliga för infektioner än andra. Det är därför mycket viktigt att så långt som möjligt att begränsa smittorisk.

Ny information gällande Coronaviruset samt om när vi öppnar åter, uppdateras på www.lerum.se samt Lerums kommun Facebook. Du kan även ringa kundcenter KomIn telefon: 0302 52 10 00.

Träffpunktens personal erbjuder dig att bli kontaktad via telefonkedja eller mail om när vi öppnar. Ta i så fall kontakt med någon av följande personer: