Lerum i topp när företagen rankar hantering av serveringstillstånd

Publiceringsdatum : 2018-05-04

Lerums kommun är näst bäst i landet när företagen i Sverige rankar kommunernas arbete med serveringstillstånd. Det visar Sveriges kommuners och landstings undersökning Öppna jämförelser Företagsklimat 2017.

Företagarna får svara på frågor om hur de upplevt bemötande, kompetens, effektivitet och rättssäkerhet bland annat. Totalt hamnar kommunen på plats 67 i årets ranking där företagen tycker till om kommunens myndighetsområden brandskydd, bygglov, markupplåtelse, miljö- och hälsoskydd, livsmedelskontroll och serveringstillstånd.

Du kan ta del av hela undersökningen på Sveriges kommuners och landstings webbplats. Länk hittar du nedan under Mer information. Du kan också läsa den som pdf under Ladda hem.