Lerum.se sjunde bäst i landet

Publiceringsdatum : 2016-01-19

När Sveriges kommuner och landsting presenterar en jämförelse av kommunernas kvalitet, är lerum.se bland de bästa kommunala webbplatserna i landet.

Varje år gör organisationen "Sveriges kommuner och landsting" en jämförelse av kvaliteten när det gäller service och tjänster i landets kommuner. Det är många faktorer som mäts och en av dem rör kommunernas webbplatser.

I årets mätning är lerum.se på en delad sjunde plats i landet med 90 av möjliga 100 poäng.

-Vi är naturligvis både glada och stolta, säger kommunens informationschef Monica Forsell. Förra året var vi på en delad 20:e plats och sedan dess har vi bland annat jobbat mycket med att förbättra navigationen och visningsläget på små skärmar, i mobiler och plattor.