Lunchträff med Svenskt Näringsliv 1 oktober

Publiceringsdatum : 2020-09-21

Hur utvecklar vi Lerums näringsliv tillsammans? Svenskt Näringsliv och Lerums kommun bjuder in till gemensamt lunchmöte torsdag 1 oktober klockan 12-14 på Nääs Slottscafé.

Under mötet presenteras årets rankingresultat av Svenskt Näringslivs undersökning Lokalt Företagsklimat. Tillsammans utvärderar vi också det gångna halvåret och samtalar om hur vi framöver skapar ett starkare Lerum - tillsammans. Allt med syfte att förbättra företagsklimatet och få fler framgångsrika företag.

Den mest akuta fasen av coronakrisen är nu över och det är dags att bygga ett starkare Lerum. Precis som under krisen behöver vi hjälpas åt med att skapa så bra villkor som möjligt för Lerums företagare, som kommer vara motorn i kommunens återhämtning. Fler behöver vilja och kunna satsa, investera och lyckas. Vi bjuder på lunch.

Varmt välkommna önskar Christina Riksén, Svenskt Näringsliv och Åsa Qvist Ek, Lerums kommun

OBS! Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer har vi ett begränsat antal platser. Vi ser även till att det är möjligt att hålla avstånd under mötet.

Klicka här för att anmäla dig.