Nyfiken på att utbilda dig för meningsfullt jobb?

Publiceringsdatum : 2017-10-18

Vill du möta en undersköterska som brinner för sitt arbete? Funderar du själv på att utbilda dig inom vård- och omsorg? Då ska du komma på informationsmöte på vård- och omsorgscollege i Lerum, onsdag den 18 oktober klockan 15.

Är du intresserad av människors hälsa och vill få behörighet att arbeta inom vårdområdet. Då kan vård- och omsorgsutbildningen vara något för dig. Den 18 oktober har du möjlighet att träffa och lyssna på en undersköterska inom intensivvård, en skötare inom akutpsykiatrin, en undersköterska på sjuktransporten eller en elev som studerar vård och omsorg. Vi kommer också att presentera vård- och omsorgscollege här i Lerum. Du kommer också få möjlighet att träffa studie- och yrkesvägledare.

Vuxenutbildningen i Lerum uppmärksammar den nationella vård- och omsorgscollege-veckan genom att bjuda in förebilder inom vård och omsorg som berättar om sitt yrke, och vägen dit. På vård- och omsorgsutbildningen får du lära dig de grundläggande kunskaper som behövs för att arbeta inom hälso- och sjukvård, äldreomsorg och psykiatri, bland annat.

Varmt välkommen den 18 oktober klockan 15. Du hittar oss i sal 203 på Lerums gymnasium, Alingsåsvägen 9, byggnad Eken, våning 2.