Lerum.se bland de 20 bästa i landet

Publiceringsdatum : 2015-10-05

Lerum.se är bland de topp 20 bästa kommunala webbplatserna i landet. Det visar SKL:s senaste granskning av kommunernas webbplatser.

SKL, Sveriges kommuner och landsting, gör årligen en undersökning av kommunernas webbplatser ur en mängd perspektiv, med invånaren i fokus. SKL undersöker information inom en rad områden, som skola, vägar, byggplaner, äldreomsorg, företagsinformation och mycket annat.

I år hamnar lerum.se bland de 20 bästa i landet.
- Det är vi förstås mycket glada och stolta över. Det ligger ett idogt arbete bakom resultatet, inte minst bland alla duktiga webbredaktörer ute i verksamheterna, säger kommunens informationschef Monica Forsell.

Det finns fortfarande det som kan bli ännu bättre för att invånare, besökare och företagare ska hitta rätt information snabbt, och lätt komma i kontakt med rätt instans på kommunen.
- Det tar vi tag i och vi jobbar vidare för att lerum.se ska hålla  fortsatt hög kvalitet, säger Monica Forsell.