Hör om framtidens Gråbo centrum den 26 september

Publiceringsdatum : 2015-09-03

Aktivt mellan: 2015-09-26 – 2015-09-26

Välkommen att höra och se in i framtiden på Träffbild Gråbo den 26 september. Vi presenterar planerna för utvecklingen av Gråbo centrum, för nuvarande och blivande Gråbobor.

Representanter från kommunen, medskapandegruppen och exploatörerna är på plats. Kom hit, ta chansen att få en bild av framtidens Gråbo. Det blir också mässa med utställningar, mingel, fika och samtal.

Program

• Inledning - Lennart Wassenius, kommunfullmäktiges ordförande Övergripande om visionen. Varför? Vägen dit?
  • Processen kring byggnationen i Gråbo - Ann-Christin Wellander, planchef Lerums kommun
  • Byggarbetet. Hur, var, när? Hållbarhet - Per Eric Stjerna, Rydlers bygg; Therese Kilenstam, vd Tornstaden Projektutveckling AB;
    Krister Johansson, vd Fastighetsaktiebolaget Tornstaden
  • Gråbo nya skolor - Lennart Nilsson, rektor Röselidsskolan
  • Gråbo filmstafett och Medskapandegruppen. Samverkan. Betydelsen. Vem kan delta? - Åsa Thulin, Ann Bäck, Mikael Tilly
  • Avrundning

Arrangörer är kommunfullmäktige i Lerums kommun och Medskapandegruppen i Gråbo. Träffbild Gråbo är klockan 14 - cirka 16 i Hjällsnäshallen.

Har du frågor kan du kontakta Katarina Gustafsson katarina.gustafsson@lerum.se