Se och lyssna på våra kultursommarjobbare

Publiceringsdatum : 2015-08-06

För tredje året i rad erbjuder Lerum kultursommarjobb till kommunens ungdomar. Sex musiker/gymnasieungdomar från Lerum har anställts som kultursommarjobbare.

I början av augusti övar man in sitt program och ger sedan under en dryg vecka ett antal konserter på olika platser i kommunen. Årets spelperiod är torsdag 6 augusti till fredag 14 augusti. Konserterna blir där människor finns, till exempel på serviceboenden, bibliotek, shoppingcenter, gator och torg. Repertoaren anpassas utifrån platsen och målgruppen.

Kreativt och meningsfullt

Dels bidrar det till att skapa kreativa mötesplatser i kommunen. Människor i olika åldrar kan samlas och göra något meningsfullt och roligt tillsammans.

I och med kultursommarjobben kan kommunen dessutom erbjuda ungdomar en kulturarena där de kan fortsätta att utvecklas.

Vill du ta del av detta utbud? Här är konserter för allmänheten:

• Torsdag 6/8 klockan 14.00 Solkattens köpcentrum
  • Fredag 7/8 klockan 14.00 Dergårdsfoajén