Simskola måndagar och tisdagar i Parasollen inställda i höst

Publiceringsdatum : 2015-08-20

Svenska Livräddningssällskapet (SLS) måste tyvärr meddela att de kommer att ställa in alla simskolegrupper på måndagar och tisdagar som var planerade till hösten 2015. Detta på grund av personalbrist.

Simlärarna till dessa dagar har på kort varsel sagt upp sina timmar och vi har ingen möjlighet att tillsätta tjänsterna.

Brev utskickat till alla berörda

Ni som är berörda och har betalt kursavgift kommer att få information via brev. För att få pengarna tillbaka, e-posta era bankuppgifter till info@slsgoteborg.se. För övriga frågor från er som är berörda, kontakta SLS via e.post.

Torsdag och lördag som planerat

Torsdagar och lördagar startar som planerat. Det finns ett fåtal platser kvar dessa dagar. Om ni är intresserade kontakta SLS via e-post, se nedan.

Simskola till våren 2016

SLS kommer inte att kunna erbjuda dem som stått och står i kö till simskolan någon förtur inför nästa termin. SLS fasar över från det tidigare anmälningssystemet i Gråbo till SLS anmälningssystem, och detta gör det mycket svårt att kunna hantera den kö som funnits. Alla är välkomna att söka via SLS anmälningssystem senare i höst.                        

För frågor och information hänvisar vi till sin webbsida, www.slsgoteborg.se. Du kan också e-posta info@slsgoteborg.se eller ringa 031–81 82 30.

SLS Göteborg ber om ursäkt för det besvär detta har orsakat.