Parasollens restaurang i privat regi

Publiceringsdatum : 2019-01-28

Nu är det klart: Restaurangen i Parasollen kommer att drivas i privat regi av Plaza 19 som kommer att driva restaurangen under namnet Sussi’s Restaurang. Restaurangen är stängd 1-3 februari och öppnar för gäster 4 februari. Det gör att verksamheten utvecklas med generösare öppettider och fler tjänster utan att höja lunchpriserna för pensionärer. Maten blir som tidigare; vällagad husmanskost.

Parasollens restaurang är en viktig mötesplats för många, där såväl maten som den sociala samvaron spelar in.

Lerums kommun har under flera år ansvarat för restaurangen. De nya krögarna har ambitionen att utöka öppettiderna till 8-17 vardagar och helgöppet 8-15.  Frukostbuffé, luncher, catering, smörgåstårtor, affärsmiddagar, julbord med mera. Dessutom finns planer på quizaftnar, bingo, fredagsdans och nobelmiddagar.

Lerums kommun med personal vill tacka alla gäster under de gångna åren och samtidigt välkomna de nya krögarna och önska dem lycka till!

Nuvarande måltidspersonal i restaurangen kommer att gå vidare till andra tjänster inom kommunens måltidsservice.

En lösning för Parasollens förskolas luncher kommer att erbjudas. Idag äter de sina luncher i restaurangen.

Frågor? Kontakta verksamhetsutvecklare Karin Gertzén, 0302-52 10 00, e-post: karin.gertzen@lerum.se