RenoNorden hämtar sopor i helgen

Publiceringsdatum : 2016-10-14

Lerums kommun fortsätter att ställa krav på det nyligen upphandlade företaget RenoNorden, som ligger efter med sophämtningen i stora delar av kommunen.

RenoNorden kommer att köra turer i helgen, 15-16 oktober, för att så snart som möjligt komma ikapp. Var vänlig och låt därför sopkärl stå framme, liksom de soppåsar som inte får plats i fulla sopkärl.

Vi kan bara beklaga de inkörningsproblem som uppstått i samband med övergången till vår nya entreprenör, som nu varit igång i två veckor.

− Viss inkörningsproblematik är vanlig, men på den här nivån är det inte acceptabelt, säger Maria Hansen, renhållningschef.

RenoNorden har de senaste dagarna haft långa telefonköer, så vi rekommenderar att kontakt tas med dem via e-post: kundtjanst.lerum@renonorden.se.