Tyck till om belysning på Sverigeleden

Publiceringsdatum : 2016-02-10

Tyck till om belysning på cykelleden Sverigeleden genom Lerums kommun. Välkommen på samrådsmöte den 1 mars.

Sverigeleden, före detta banvallen för Västgötabanan, är en nationell cykelled som går genom den norra delen av Lerums kommun, från Ytterstad till Sjövik. Leden upprustades av kommunen 2013-2014, bland annat med asfalt för gång- och cykeltrafik och med en grusremsa för ridtrafik. Lerums kommun planerar nu för ytterligare förbättringar av leden genom utbyggnad av en belysningsanläggning med byggstart under 2016. För att få ett så bra underlag som möjligt för vår planering inbjuder vi till ett samrådsmöte:

• Tid: Tisdag 1 mars kl 18.30
  • Plats: Restaurang Parasollen, Lundbyvägen 21 i Gråbo

På samrådsmötet kommer vi att informera om projektets omfattning, förutsättningar för planeringen, tidplan med mera. Det kommer på mötet ges tillfälle att ställa frågor och lämna synpunkter.

Varmt välkommen!