Socialmedicinsk mottagning öppnar i Lerums kommun

Publiceringsdatum : 2021-08-25

Den 1 september startar den socialmedicinska mottagningen i Lerum. Det är ett samarbete mellan Lerums och Alingsås kommuner, och Västra Götalandsregionen. Målgruppen är personer som har psykisk ohälsa och som har ett beroende av alkohol, droger eller beroendeframkallande läkemedel.

Socialmedicinsk mottagning är en verksamhet med integrerade insatser från socialtjänst, primärvård och psykiatrin. De socialmedicinska mottagningarna vänder sig till vuxna personer över 18 år, som är i behov av både kommunens och regionens resurser samtidigt. På mottagningen arbetar sjuksköterska och socionom i ett team.

Mottagningen i Lerum kommer ha öppet onsdagar och torsdagar klockan 9-16 med telefontid klockan 13-14 båda dagarna. För att komma i kontakt med mottagningen kontaktar du kundcenter KomIn på telefonnummer 0302-52 10 00. Du kan också nå mottagningen via e-post: socialmedicin@lerum.se

Den socialmedicinska mottagningen öppnar på Stationsvägen 10, i Lerum.