Sommarvikariat inom äldreomsorgen

Publiceringsdatum : 2016-02-17

Aktivt mellan: 2016-03-08 – 2016-03-19

Sektor stöd och omsorg i Lerums kommun söker semestervikarier till äldreboende, dagvård och nattpatrull. Rekryteringsträff 8 mars.

Vi söker främst dig som har undersköterskeutbildning eller erfarenhet från liknande arbete, med det är inget krav för semestervikariat.

Omväxlande arbete

Vi kan erbjuda en omväxlande och lärorik period med kortare eller längre vikariat med dag-, kväll- eller nattjänstgöring. Du kommer att få möjlighet till en bra introduktion. Om du har tidigare erfarenhet av arbete inom vården är det meriterande, men vi ser också till den personliga lämpligheten för uppdraget. Det är viktigt att du som person är lyhörd, positiv, lösningsfokuserad och har stor samarbetsförmåga. Fokus för ditt arbete är att äldre människor får leva ett värdigt liv och känna välbefinnande.

Vid anställning kräver Lerums kommun utdrag ur belastningsregistret. Du måste vara 18 år fyllda. Varmt välkommen!

Rekryteringsträff 8 mars

Den 8 mars är det rekryteringsträff/Öppet Hus på arbetsförmedlingen i Lerum klockan 15.00–18.00. Där har du möjlighet att lämna din ansökan direkt till arbetsgivaren som gör en kort jobbintervju. Medtag CV/ansökningshandlingar (det finns möjlighet att kopiera fler exemplar på Arbetsförmedlingen). Kan du inte medverka vid rekryteringsträffen ska du skicka din ansökan via Offentliga Jobb.

Klicka här för att söka >>