Syskondag på ridgård

Publiceringsdatum : 2020-07-14

Är du mellan 6-12 år och har ett syskon med funktionsvariation? Skulle du vilja träffa andra barn som också har en syster eller bror med en funktionsvariation? Den 27 augusti ordnar Lerum Rotary och Lerums kommun en träff på Wiebo ridgård med olika aktiviteter. Anmäl dig senast den 25 augusti. Antalet platser är begränsat.

Du får prova på att rida på ridskolans hästar. Där finns en ridlärare som ger dig tips och råd, men du måste ha med dig någon vuxen som kan gå bredvid och leda. När du inte rider kan du hälsa på de andra djuren på gården eller vara i Skallsjö skogars missionshus. Där kommer det att bjudas på lite mat och fika.

• Datum: Torsdagen 27 augusti
  • Tid: 16.30 till cirka 19
  • Plats: Samling vid Skallsjö skogars missionshus, Högsboholmsvägen 116 i Floda

Anmälan