Tittskåp med information om Aspen strand

Publiceringsdatum : 2018-05-30

Lerums kommun planerar tillsammans med HSB, Skanska och Wallenstam för ett nytt sjönära bostadsområde vid Aspen strand. Är du intresserad av planerna för området? Då kan du läsa om planerna på tittskåpet som i går eftermiddagen placerades på en av de två boulebanorna i Nybroparken, enligt överenskommelse med Lerums boulesällskap.

Just nu skyltas tittskåpet om så att det inom kort går att ta del av information om projektet. Kuren har bygglov för uppställningen och kommer att användas av konsortiet för Aspen strand, alltså Lerums kommun, Wallenstam, Skanska och HSB. Vid de tillfällen som det kommer finnas representanter från konsortiet på plats informeras om det.

Du kan så klart läsa mer om Aspen strand här på lerum.se. Klicka på länken nedan under Mer information.