Traditionellt studentfirande inställt

Publiceringsdatum : 2020-04-20

De kommunala gymnasieskolorna i Göteborgsregionen, GR, har gemensamt fattat beslut om att ställa in allt traditionellt studentfirande i form av utspring och stora folksamlingar.

Skolledningen vid Lerums gymnasium har varit förberedda på detta beslut och kommer därför under denna vecka fatta beslut om hur ett alternativt studentfirande kan gå till.
- Vi har fått in en mängd tips och idéer från er elever som vi kommer att utgå ifrån när vi tar vårt beslut. Fortsätt gärna följa frågan på Instagram och kom med synpunkter säger verksamhetschef Göran Careborg.

Beslut inom kort

Så fort skolledningen fattat beslut om hur studentfirandet ska genomföras kommer det att kommuniceras till Lerums gymnasiums studenter.
Anledningen till beslutet att ställa in det traditionella studentfirandet är att gymnasieskolorna bedömer att det inte kan arrangeras utan risk för smittspridning av Covid-19.