Tyck till om utvecklingen av Lerums centrum

Publiceringsdatum : 2020-03-25

Vad är viktigt för dig när kommunens tätortscentrum utvecklas? Ta chansen att tycka till och svara på enkäten från kommunfullmäktiges beredning för infrastruktur och boende. Enkäten handlar om utvecklingen av Lerums tätortscentrum. Beredningen kommer senare att utreda Floda centrum och Gråbo centrum.

Vad är viktigt för att skapa funktionella, attraktiva och hållbara tätortscentrum i Lerums kommun? Vad är det för kvaliteter i respektive tätortscentrum som du som invånare tycker bör utvecklas eller bibehållas.

Vad gör ett tätortscentrum levande? Som plats för möten, konsumption, aktiviteter, nav för kommunikationer, rekreation, kommunala tjänster, att bo på och mera.

Beredningen för infrastruktur och boende ger med din hjälp, underlag till det arbete som pågår i utvecklingen av kommunens tätortscentrum i Lerum, Gråbo och Floda. Så passa på att lämna dina tankar och synpunkter. Enkäten nu handlar om utvecklingen i Lerums tätortscentrum. Senare kommer enkäter där du kan tycka till om utvecklingen i Floda och Gråbo centrum.

Du kommer till enkäten via länken nedan under Mer information. Du når den också via QR-koden på bilden. Då gör du så här:

• Bild på en qrkodFör att använda QR-koden - ta fram din mobiltelefon.
  • Sätt igång kameran.
  • Rikta kameran mot QR-koden.
  • Då står det ”Tryck här för att öppna tinyurl.com i webbläsaren”.
  • Då är det bara att trycka där så kommer du direkt till enkäten och kan börja svara på frågorna.