Val av skola läsåret 2020/2021 – årskurs 6

Publiceringsdatum : 2020-01-09

Om ert barn ska börja årskurs 6 höstterminen 2020 är det nu dags att lämna önskemål om vilken skola ni önskar för ert barn.

Val till årskurs 6 ska göras under perioden 9 januari till och med 12 februari 2020. Du gör ditt skolval på Lerums kommuns hemsida via e-tjänsten.
Klicka här för att komma till kommunens e-tjänster (klicka sedan på Utbildning och barnomsorg)
Här har du möjlighet att välja den skola där du önskar att ditt barn ska gå.

Obs! Ska ditt barn börja i en fristående skola eller i en kommunal skola i en annan kommun? I så fall måste du logga in och ange på vilken skola ditt barn kommer att börja.

Information om skolvalet och våra kommunala skolor hittar du på lerum.se/valavskola.

Elever som går i F-9-skolor (Ljungviksskolan, Lekstorpsskolan, Röselidsskolan och Stenkulan) behöver inte välja skola igen, men om ni vill ändra val av skola använder ni e-tjänsten enligt ovan.

Sista ansökningsdag för skolval till årskurs 6 är den 12 februari!