Val av skola läsåret 2021/2022 – årskurs 6

Publiceringsdatum : 2021-01-12

Om ert barn ska börja klass 6 till hösten är det nu dags att lämna önskemål om vilken skola ni önskar för ert barn. Det finns sju kommunala skolor och en fristående skola att välja mellan i vår kommun.

Val till årskurs 6 ska göras under perioden 2021-01-12 – 2021-02-12. Du gör ditt skolval på Lerums kommuns hemsida via e-tjänst lerum.se/valavskola. Här har du möjlighet att välja den skola där du önskar att ditt barn ska gå.

Obs!

Ska ditt barn börja i en fristående skola eller i en kommunal skola i en annan kommun? I så fall måste du logga in och ange på vilken skola ditt barn kommer att börja.

Information om skolvalet och våra kommunala skolor hittar du på lerum.se/valavskola.

Elever som går i F-9-skolor (Ljungviksskolan, Lekstorpsskolan, Röselidsskolan och Stenkulan) behöver inte välja skola igen, men om ni vill ändra val av skola använder ni e-tjänsten enligt ovan.

Sista ansökningsdag för skolval till årskurs 6 är den 12 februari.