Växtrum i Lerum Årets samhällsbyggare

Publiceringsdatum : 2018-05-17

Vi vann! Växtrum och Lerums kommun är Årets samhällsbyggare 2018 i Dagens samhälles tävling.

Priset delades ut i tuff konkurrens under onsdagskvällens Stora samhällsgalan. Stort grattis och tack alla växtrumsdeltagare, växtrumsdesigners, partners, medarbetare, politiker, projektledare och initiativtagare Mattias Christenson som gjort det möjligt!

Juryns motivering: Genom att tänka utanför ramarna, uppmana till kreativitet och väcka ideella krafter till liv har årets vinnare hittat ett eget sätt att utveckla samhället till det bättre – och till det grönare. Vinnaren visar hur lite jord under naglarna kan ge en kommun utrymme att växa och skapa gemensamma gröna oaser på ett helt nytt sätt.

På bilden från vänster: Kommunalråd Dennis Jeryd, projektledare Sylvia Dahlén, marknadsansvarig Mattias Christenson, kommunikations- och digitaliseringschef Dag Oredsson och kommundirektör Håkan Pettersson.