Växtrum i Lerum gästar mässan Nordiska trädgårdar i Stockholm

Publiceringsdatum : 2016-04-20

Imorgon och övermorgon gästar Växtrum i Lerum den ledande trädgårdsmässan i Norden, Nordiska Trädgårdar i Stockholm. Årets Växtrumsdesigners Karin Berglund och André Strömqvist medverkar i var sitt öppet föredrag tillsammans med Växtrums projektledare Mattias Christenson.

−        Växtrum fascinerar eftersom det är en trädgårdssatsning som bygger mycket på frivilligt arbete och engagemang. Evenemanget levandegör Lerums vision om att vara Sveriges ledande miljökommun 2025, säger Mattias Christenson.

Växtrum i Lerum är som partner i Gothenburg Green World också med som utställare i en stor monter tillsammans med sju av Västsveriges mest kända trädgårdar.

−        Besöket på Nordiska trädgårdar är en möjlighet för oss att knyta nya kontakter med Trädgårdssverige, säger Mattias Christenson, som redan har siktet inställt på 2017.

Vi ses på mässan!

www.nordiskatradgardar.se