Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Hur du kan anpassa webbplatsen

Stor vikt har lagts vid att göra webbplatsen lerum.se tillgänglig för funktionshindrade och för dig med någon form av nedsatt funktionsförmåga. Här kan du läsa om hur du kan anpassa webbplatsen för att kunna tillgodose dig webbplatsens information.

Använd din webbläsares funktioner

Om du vill ändra storlek, färger och liknande på sidan ska du använda webbläsarens inställningar. På lerum.se har all text relativa mått, det vill säga att den går att förstora och förminska, det finns alternativtexter till bilder och länkar och man kan navigera runt på webbplatsen med tab-tangenten. Inzoomning i riktigt hög grad på mobiltelefon kan dock ge vissa problem med att få överblick över hela sidan.

Är det en för liten text?

Om du tycker att texten är för liten kan du ändra storleken genom att ändra textstorleken via din webbläsares inställningar.

Vill du byta bakgrundsfärg?

Om du har problem att ändra bakgrundsfärg med hjälp av din webbläsare, kan det hjälpa att byta till Mozilla Firefox eller Chrome. Internet Explorer har tyvärr problem att visa andra bakgrundsfärger än vitt.