Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Logotyp, grafisk profil

Lerums röda tråd - en väv med många perspektiv. Här får du veta mer om vår grafiska profil, vår logotyp och vår slogan.

Vad gör Lerum till Lerum?

Vår kommun har inget speciellt språk eller speciell dialekt, vi har inga egna sedvänjor eller egna traditioner. Vi har egentligen inte mer än linjerna på kartan som definierar var vi bor. Eller?

Man kan leta hur länge som helst efter det som gör just Lerum till Lerum för Lerum har ingen enskild röd tråd som definierar vad vi är. Vad Lerum har är många trådar - alla lika viktiga. Alla bidrar med sin särart till vävens unika mönster. Och man kan hitta mycket att vara stolt över innanför kommunens gränser.

Faktum är att ju mer du letar i Lerum, desto mer finner du. Från Sjövik och Norsesund, Tollered och Nääs till Gråbo, Floda och Lerums centralort, finns det något för varje smak. Och likt en väv så är vi alltid starkare tillsammans än våra individuella trådar. Det är kombinationen av alla ingående delar som är viktig.

Lerums kommuns logotypMer information

Den 25 oktober 2007 antog kommunfullmäktige en ny logotyp och slogan för Lerum. Bifogat på denna sida hittar du en pdf-fil som i korta drag beskriver arbetet med att ta fram den nya logotypen.

Kommunvapnet från 1982 finns kvar, men kommer inte att användas i någon större utsträckning. 

Grafisk profil

Klicka här om du vill se Lerums grafiska profil (öppnas i nytt fönster). I den kan du läsa hur logotypen ska användas i olika sammanhang. Klicka här för att se kompletterad färgskala för den grafiska profilen.

Skyddat varumärke

Observera att Lerums kommuns logotyp är ett registrerat varumärke, och därmed skyddat i lag mot otillåten användning eller förvanskning. Kontakta kommunens kommunikatörer eller kommun@lerum.se om du har frågor om hur logotypen får användas.

Beställa logotypen

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Användning
Hur hög kommer logotypen att bli vid publiceringen
Filformat