Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Om chatt på lerum.se

På lerum.se kan du använda dig av chattfunktionen för att komma i direktkontakt med en samhällsvägledare i kundcenter KomIn. I chattfönstret kan du välja du den kategori som bäst motsvarar det som du vill prata om eller behöver hjälp med. Är du osäker på kategorin, går det lika bra att börja chatta direkt.

Offentlighetsprincipen

Den dialog du för med samhällsvägledaren är direkt och ingen annan kan följa den samtidigt som den pågår. Däremot sparas all text i chatten och blir en offentlig handling som vem som helst kan begära att få läsa enligt offentlighetsprincipen. Läs mer om offentlighetsprincipen här

Regler för chatt

Samhällsvägledaren som du har direktkontakt med är där för att hjälpa dig med ditt ärende och vi ber dig att använda ett vårdat språk. Vi efterfrågar en dialog med god ton och som håller sig till ämnet.

Vi accepterar inte:

  • Kommentarer om etnisk tillhörighet, kön, sexuell läggning, politisk eller religiös tillhörighet om de saknar relevans i sammanhanget.
  • Rasistiska, främlingsfientliga eller sexistiska yttranden eller budskap.
  • Kommersiella budskap eller marknadsföring, erbjudanden om pengar eller gåvor.
  • Upphovsrättsligt skyddat material som du själv inte har skapat eller har rättigheterna till.
  • Uppmaningar till brott eller agerande som strider mot svensk lag.
  • Hot, trakasserier och skvaller.

Vi förbehåller oss rätten att avsluta chatten om reglerna inte följs.