Näringsliv och arbete

Lerums kundcenter KomIn

Stäng Kontakt

Kontakt

Facebook: www.facebook.com/lerumskommun

E-post: kommun@lerum.se

Telefon: 0302-52 10 00

Besök: Bagges torg, Brobacken 1, Lerum

Postadress: Lerums kommun, 443 80 Lerum

Sommaröppettider

Måndag 8-17
Tisdag-torsdag 8-16
Fredag 8-15

Öppet även under lunchen.

Aktivera Talande Webb

Stäng Aktivera Talande Webb

Är du företagare som vill vidareutvecklas, expandera, vidga ditt nätverk, få inspiration, eller har andra önskemål kan Näringslivsenheten troligtvis hjälpa dig. Är du en entreprenör och företagare som är nyfiken på att etablera dig i Lerums kommun? Här hittar du information och vägledning.

 • Bild på ett labb

  Covid-19, Coronainformation

  Med anledning av den senaste tidens utveckling gällande spridningen av Coronaviruset Covid-19 har vi sammanfattat var du som företagare kan hitta aktuell information.

 • Bild på en dator, kaffekopp, anteckningsblock och en penna

  Näringslivskalendern

  Här kan du ta del av det senaste om Lerums näringsliv - workshops, utbildningar, föreläsningar, upphandlingar och mycket mer. Länk till vårt senaste nyhetsbrev finns också här.

 • Bild på Näringslivsenheten

  Näringslivsarbetet i Lerums kommun

  Näringslivsenheten jobbar för att Lerum ska vara en företagskommun där företagen vill etablera sig, trivs, växer. Vi arbetar med utveckling, stöd och rådgivning. Kontakta oss.

 • En bild på en sjö

  Besöksnäringsutveckling

  Arbetet i våra besöksområden är en katalysator för ett starkt lokalt näringsliv att verka i och bidrar varje dag till en attraktiv livsmiljö och inspirerande besöksupplevelser.

 • Bild på gamla verktyg

  Mark och lokaler

  Söker du tomtmark för din verksamhet, ny lokal för din butik eller vill riva och bygga nytt? Då finner du rätt information här. Du som är fastighetsägare kan även lägga in dina lediga lokaler hos Objektvision.