Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Starta företag

Funderar du på att starta företag? Eller har du just startat? Grattis till en spännande resa! På den här sidan har vi samlat information om olika aktörer som kan stötta dig i både i uppstart och drift av ditt företag. Lycka till!

NYFÖRETAGARCENTRUM

Näringslivsenheten på Lerums kommun samverkar med Nyföretagarcentrum i Lerum. Till Nyföretagarcentrum kan du som går i tankarna att starta eget gå för att få gratis rådgivning och stöttning. Kontakta Nyföretagarcentrum direkt för att boka ett personligt möte.

Kontakt:
Mona Johansson, rådgivare
Telefon: 070-5531080
E-mail: lerum@nyforetagarcentrum.se

VERKSAMT.SE

Verksamt.se är ett samarbete mellan Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket och är till för dig som företagare i alla delar av företagsprocessen – uppstart, drift, utveckling och avveckling. Med e-legitimation kan du enkelt logga in här för att exempelvis ansöka om f-skatt, anmäla dig som arbetsgivare, skapa affärsplan m.m.

 

SMÅFÖRETAGSAKADEMIN

Att vara företagare innebär att ständigt utvecklas och anpassa sitt erbjudande och verksamhet utifrån ett efterfrågat behov. SmåföretagsAkademin i Lerum erbjuder härproducerade utbildningar för Lerums företagare. Information om vilka kurser som erbjuds just nu hittar du här.