Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Företagsakuten

Det blir inte alltid som man tänkt sig och då är det bra att känna till Företagsakuten.

Akuta ekonomiska problem...

...kan alla företag hamna i. Vem som helst kan till exempel råka ut för att den största kunden får problem med sina betalningar. Genom Företagsakuten kan de företag som drabbats av ekonomiska eller juridiska svårigheter få hjälp i tid så att onödiga konkurser kan undvikas och arbetsställen räddas.

Företagsakuten erbjuder dig upp till fem timmars kostnadsfri rådgivning – det räcker ofta för att få ditt företag på rätt köl igen. Vi ger dig handledning och goda råd, som du sedan på egen hand kan använda för att få ordning på problemen i ditt företag. Självklart har de tystnadsplikt och sekretess. Deras mål är alltid samma som ditt: att förhindra en konkurs och se till att dina medarbetare kan arbeta kvar hos dig.

Företagsakuten har sedan 1997 hjälpt över femhundra företag att undvika konkurs. Företagsakuten drivs av Business Region Göteborg och kommunalförbunden
i Fyrbodal, Sjuhärad och Skaraborg. I styrgruppen ingår även Almi Företagspartner Väst och Företagarna. Medfinansiering Västra Götalandsregionen.