På Vänhems Veranda 2019

Lerums kundcenter KomIn

Stäng Kontakt

Kontakt

Facebook: www.facebook.com/lerumskommun

E-post: kommun@lerum.se

Telefon: 0302-52 10 00

Besök: Bagges torg, Brobacken 1, Lerum

Postadress: Lerums kommun, 443 80 Lerum

Öppettider

Måndag − torsdag 8−18

Fredag 8−16

Öppet även under lunchen.

Lyssna %>

Stäng Lyssna

Välkommen till vintervårens kickoff med kreativa näringar i fokus den 28 mars på Nääs. I samarbete med engagerade företagare och lokala ambassadörer öppnar vi upp en ny arena för näringslivet. Mycket bra händer i Lerum, initiativ som lyfter Lerum. Vi vill hylla passionen och var och ens egna drivkraft, men också stötta och utveckla att göra ihop, tänka större och skapa nytt. Läs mer om evenemanget och boka din plats!

 • Dett arr programmet för dagen.

  Programmet

  På Vänhems Veranda händer bl.a. inspirationsföredrag, scensamtal och speeddejting, just för att framtiden kräver kreativitet och samarbete. Här uppdateras programmet löpande och du kan också ladda ner inbjudan i PDF.

 • I år fyller Lerums kommun 50 år.

  Lerum fyller 50 år

  I år fyller dessutom Lerums kommun 50 år, men entreprenörskap har präglat det lokala näringslivet längre tillbaka än så. Vi har innovationer att vara stolta över! Klicka in här för ett bildspel av både gamla och nya bilder från det lokala näringslivet.

 • Köp din biljett.

  Boka din biljett

  Programmet kommer att uppdateras här och på Facebook. Det finns 100 platser, och försäljningen av biljetter kommer öppna i början av februari. I avgiften på 350 kr ex. moms ingår (utöver programmet) lunch och fika under dagen samt mingelbuffé på kvällen.

 • Vad är kreativ näring?

  Kreativ näring - vadå?

  Tänk dig att bygga vidare på andras skapande, ta fram nya okonventionella lösningar för distribution eller handel, eller att att företagets produktion bidrar till kulturella och sociala värden och en stark attraktionskraft. Läs mer om Tillväxtverkets definition.