Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Programmet 14 oktober

Vi är glada över att kunna välkomna dig till en anpassad version av Vänhems Veranda. Med inspirationsföredrag och scensamtal sätter vi fokus på en kreativ näringslivsutveckling i Lerums kommun trots pågående pandemi. Välj om du vill delta fysiskt (50 platser) eller live på länk. Läs mer om programmet, anmälan och om de åtgärder som vi gör på plats med anledning av covid-19. Moderatorn för dagen är Sandra Eberstein.

PROGRAM:

Mellan kl. 12-13
Välkomna på mingel och mat. Du får en lunchpåse på plats!

13.00 Programmet startar
Varför kreativ näringslivsutveckling? Kommunstyrelsens ordförande Alexander
Abenius
inleder och välkomnar.

13.10 Kris och kreativitet
Möt dagens konferencier Sandra Taranger Eberstein, VD för Öijared Resort representant från Nääs Slott och representanter från Näringslivsenheten.

13.40 Scensamtal - hur löste vi det?
På riktigt klurigt, på riktigt möjligt! Lyssna till lokala inspiratörer ur näringslivet. Vi träffar bland andra Charlotte Askari (Meter Bikes) Daniel Liljeblad (Floda Platsutveckling) Jennie Karlberg (Radio pE20) Mats Lohmander (FBC Lerum) Johanna Hartman (Jina AB och delägare i gårdsbutiken hos Lammet & Bonden) och Christian Wiksten (Sjölyckan Kanot & Konferenscenter). Programpunkt inklusive bensträckare.

14.45 Kaffe & Konfekt
Vi får fika av Hilma & Evert i salongen intill eller utomhus i den förhoppningvis krispiga höstluften.

15.15 Emma Knyckare
Radioprofil, programledare och komiker som med vass tunga och varm hand levererar manualen för en jämställd arbetsplats.

16.45 Avslutning

Med reservation för ändringar. 

ANMÄLAN: 

Klicka på den här länken för att komma direkt till anmälningsformuläret. Du hittar också den längst ner på denna sida. 

MER INFORMATION:

Självklart följer vi Folkmyndighetens riktlinjer och uppdateringar kring coronapandemin Covid-19. Välj om du vill delta fysiskt (50 platser) eller live på länk. På plats håller vi omsorgsfullt avstånd till varandra, maten är singelförpackad och det finns handsprit att tillgå.

Plats: Vänhem på Nääs Slottsområde. Adressen är Otto Salomons väg, Nääs.

Samåk gärna till evenemanget, det finns gott om parkering. Det går också bra att åka kollektivt dit. Antingen till Floda och promenera genom ekskogarna till Nääs (ca 20 min) eller med buss 533 från Floda till Lilla Nääs med en liten promenad (10 min) till Vänhem. Se vasttrafik.se för exakta avgångstider.

Lerums vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025 eller tidigare. I visionen står också att Lerums kommun ska kännetecknas av hållbarhet, kreativitet och inflytande. För detta arrangemang har vi särskilt arbetat med verktygen: 

Mer jämlika möten
Checklista för hållbara evenemang

Allt tryckt kommunikationsmaterial är Svanenmärkt. 

Har du övriga frågor? Kontakta naringsliv@lerum.se