Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Program Fullt fokus 2021

Mellan 18-29 oktober pågår olika aktiviteter för att skapa uppmärksamhet runt våra lokala företag och entreprenörer och deras värde för hela kommunen. Här kan du se programmet för de två veckorna.

Måndag 18 oktober

7.30-9 Before work

Start vid Knavra bro till Garveriet. Gå med på tidig vandring tillsammans med Pathfinder Travel och Gotaleden och få frukostpåse. Anmälan krävs. Du anmäler dig via länken längst ner på sidan.

11-12 Invigning Fullt Fokus 2021

På Garveriet. Lyssna till kommunstyrelsens ordförande Alexander Abenius, kommundirektör Gull-Britt Eide, Företagarföreningar och Christina Riksén från Svenskt Näringsliv. Anmälan krävs. Du anmäler dig via länken längst ner på sidan.

12-13 Framtidslabbet Poppa

På Garveriet. Poppas nätverkslunch, 100 kronor per person. Inledande samtal mellan Hans Wickström, Garage Fromage och Åsa Qvist Ek, Näringslivschef. Efteråt håller Tareq Taylor en inspirationsföreläsning om en spännande matresa. Arrangemanget kommer att streamas live. Anmälan krävs. Du anmäler dig via länken längst ner på sidan.

13-15 Gästföreläsning Tareq Taylor

Inspirationsföreläsning om en spännande matresa med Tareq Taylor. Anmälan krävs. Du anmäler dig via länken längst ner på sidan.

Tisdag 19 oktober

8.30-11 Företagsbesök - Tema Bygg

Politiska ledningen och delar av förvaltningen besöker företag. Vill du veta mer om företagsbesök och är intresserad av att ta emot till ditt företag, kontakta naringsliv@lerum.se.

11.30-13 Lunchträff, Byggföretag

I Caféet Förbohallen, Stenkullen. I Lerums kommun finns drygt 500 företag inom byggsektorn. Byt din inbjudan mot en lunch och ta chansen att ställa frågor och prata med delar av förvaltningen.

Onsdag 20 oktober

11.30-13.30 Lunchträff, Stora företag

På Aspenäs Herrgård. Vi har företag i Lerum som når hela världen. Byt din inbjudan mot en lunch där dagens gäst är Anna Strömwall från Swedavia, Landvetter flygplats. 

13.00 Nyfiken på upphandling?

I lokal Eken, Kommunhuset. Drop-in-fika med representanter från upphandlingsenheten. Lokal Eken.

Torsdag 21 oktober

7.30-9 Temafrukost, Skola/Näringsliv

På Lerums Gymnasium. Anmälan krävs. Du anmäler dig via länken längst ner på sidan.

9.30-12 Företagsbesök - Tema Skola/Näringsliv

Vi besöker företag som samarbetar med skolan på olika sätt.

13-15 Öppet Hus, Myndighet

I Kommunhuset. Nyfiken på verksamhetsområdet för myndighetsfrågor? Träffa representanter från miljö- och hälsoskydd och bygglovsenheten.

18-20 Bowling med FFLK och Företagarna

På Kägelfallen i Vattenpalatset. Företagarföreningen FFLK arrangerar en bowlingkväll med mingel. Anmälan krävs. Du anmäler dig via länken längst ner på sidan.

Fredag 22 oktober

7.30-9 Before work

På Lilla Ön i Floda. Temat för frukosten är att starta eget företag. NyföretagarCentrum informerar. Anmälan krävs. Du anmäler dig via länken längst ner på sidan.

13-15 Lotsgruppen på turné

På Floda Torg. Ställ frågor direkt på plats till nätverket för företagslotsning.

Måndag 25 oktober

9.30-12 Företagsbesök - Tema Besöksnäring

Politiska ledningen och delar av förvaltningen besöker företag. Vill du veta mer om företagsbesök och är intresserad av att ta emot till ditt företag, kontakta naringsliv@lerum.se.

13-16.30 Lunchträff, Besöksnäringsföretag

På Stora Lundby Golfklubb. I Lerums kommun finns både bredd och spets på besöksupplevelser. Föreläsning om besöksnäring och kopplingen till samhällsplanering med bl.a. Kristina Lindström, Göteborgs Universitet. Ta chansen att ställa frågor och prata med politisk ledning och delar av förvaltningen. Anmälan krävs. Du anmäler dig via länken längst ner på sidan.

Tisdag 26 oktober

7.30-9 Frukostseminarium

På Sjölyckan i Tollered. Denna morgon med fokus på småföretagarens utmaningar och representant på plats från YESBOX och Business Region Göteborg. Anmälan krävs. Du anmäler dig via länken längst ner på sidan.

9.30-12 Företagsbesök - Tema Småföretagare

Politiska ledningen och delar av förvaltningen besöker företag. Vill du veta mer om företagsbesök och är intresserad av att ta emot till ditt företag, kontakta naringsliv@lerum.se.

13-15 Lotsgruppen på turné

Mjörnbotorget i Gråbo. Ställ frågor direkt på plats till nätverket för företagslotsning.

Onsdag 27 oktober

10-12 Lotsgruppen på turné

I Stenkullen. Ställ frågor direkt på plats till nätverket för företagslotsning.

13-15 Öppet Hus ”Teknisk Service”

På Teknisk Service, Hedeforsvägen 6, Stenkullen. Nyfiken på verksamhetsområdet för teknisk service? Träffa representanter på plats.

18-20 Temakväll med Företagarna

På Bim Kemi i Stenkullen. Företagarföreningen Företagarna arrangerar en temakväll med säkerhetsfrågor. Anmälan krävs. Du anmäler dig via länken längst ner på sidan.

Torsdag 28 oktober

8-9.30 Before work

I Solkatten Köpcentrum. Solkatten och Lerums Centrumförening bjuder in till en morgon med affären i fokus. Gäst bland annat från Svensk Handel. Anmälan krävs. Du anmäler dig via länken längst ner på sidan.

9.30-12 Företagsbesök - Tema Handel

Politiska ledningen och delar av förvaltningen besöker handelsföretag.Vill du veta mer om företagsbesök och är intresserad av att ta emot till ditt företag, kontakta naringsliv@lerum.se.

13.30-16.30 Panelsamtal och inspiration

På Öijared Resort. Vi rundar av Fullt Fokus 2021 med panelsamtal och inspirationsföreläsning med Gurra Krantz, meriterad kappseglare och uppskattad föreläsare. ”Bäst atttityd vinner” - hur man sätter ihop en kompetent grupp och tänker för att vinna. Arrangemanget kommer att streamas live. Anmälan krävs. Du anmäler dig via länken längst ner på sidan.

Fredag 29 oktober

17.30 After Work

Guidad tur i Bruksorten Tollered. Historisk vandring med start och mål vid Nääs Fabriker.

Länk till anmälan

Anmäl dig till de olika aktiviteterna via länken. På sidan kan du välja vilken aktivitet du vill anmäla dig till.

Anmälan till Fullt fokus 2021