Investera i ditt företag

Vi är glada att kunna erbjuda en kurs i miljödiplomering på 6 tillfällen - en perfekt kickstart på nytt år och kanske den injektion du söker till ditt företags hållbarhetsarbete!

Johanna Frej är en uppskattat mentor och leder dig, och de kollegor du väljer att ha med dig, genom aktiviteterna. Kursupplägget riktar sig särskilt till företag med 5-50 anställda (ni är max 12 st företag i gruppen). Dessutom rundas kursen av med två öppna tillfällen att med hjälp förankra arbetet i hela din arbetsgrupp.

För att ge dig optimal utdelning på kursen har vi också knytit värdefulla nyckelpersoner inom kommunen till de olika avsnitten. Vi vet att engagerat miljöarbete/miljöledningssystem i verksamheterna spelar roll, inte minst som konkurrensfördelar i upphandlingar. Välkommen att anmäla dig!

Kursupplägg: 

24 feb 
Introduktion miljödiplomering och miljöutredning

9 mars
Miljöpåverkan, miljömål och miljöpolicy

23 mars
Miljölagar, miljöplan, kemikalier

6 april 
Avfall, inköp och miljökrav vid upphandling

20 april
Transporter, energi och kommunikation

4 maj
Avvikelser, miljöberättelse och miljörevision

Plats: Kl. 16-19 alla tillfällen, Lerums kommunhus.

Kursavgift: 5500 kr ex moms per företag*.

Kostnader i samband med årlig revision/certifiering tillkommer.
Grundläggande miljöutbildning för övriga anställda, halvdag, inplanerad och är en tilläggskostnad.

För frågor kontakta Anders Westman, 070-730 52 48. Hör av dig till naringsliv@lerum.se med ditt intresse så kontaktar vi dig.

Vi har träffat Sven Henriksson, VD på Jutabo Bostadsutveckling AB  - årets hållbarhetsföretag 2019 i Lerums kommun och som sedan nyligen också är miljödiplomerade. Läs intervjun här. 

Mer information