Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Starta företag

På den här sidan finns information om olika aktörer som kan hjälpa dig som planerar att starta en ny verksamhet eller som precis har gjort det.

Nyföretagarcentrum

Näringslivsenheten i Lerums kommun samverkar med Nyföretagarcentrum i Lerum. Till Nyföretagarcentrum kan du som går i tankarna att starta eget gå för att få gratis rådgivning och stöttning. Kontakta Nyföretagarcentrum direkt för att boka ett personligt möte.

Kontakta nyföretagarcentrum via e-post. Skicka e-post till Nyföretagarcentrum i Lerum.

Verksamt

Verksamt är ett samarbete mellan Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket och är till för dig som företagare i alla delar av företagsprocessen såsom uppstart, drift, utveckling och avveckling. Med e-legitimation kan du enkelt logga in för att exempelvis ansöka om f-skatt, anmäla dig som arbetsgivare, skapa affärsplan med mera.
Länk till verksamt.

 

Småföretagsakademin

Att vara företagare innebär att ständigt utvecklas och anpassa sitt erbjudande och sin verksamhet utifrån ett efterfrågat behov. Småföretagsakademin i Lerum erbjuder lokalt utvecklade utbildningar för Lerums företagare. Information om vilka kurser som erbjuds just nu hittar du här.