Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Företagsakuten

Vem som helst kan till exempel råka ut för att den största kunden får problem med sina betalningar. Genom Företagsakuten kan de företag som drabbats av ekonomiska eller juridiska svårigheter få hjälp i tid så att onödiga konkurser kan undvikas och arbetsställen räddas.

Så kan företagsakuten hjälpa dig

Företagsakuten erbjuder dig upp till fem timmars kostnadsfri rådgivning. Det räcker ofta för att få ditt företag på rätt köl igen. Företagsakuten ger dig handledning och goda råd, som du sedan på egen hand kan använda för att få ordning på problemen i ditt företag. Självklart råder tystnadsplikt och sekretess. Målet är alltid att förhindra en konkurs och se till att dina medarbetare kan arbeta kvar hos dig.

Företagsakuten har sedan 1997 hjälpt över femhundra företag att undvika konkurs och drivs av Business Region Göteborg och kommunalförbunden
i Fyrbodal, Sjuhärad och Skaraborg. I styrgruppen ingår även Almi Företagspartner Väst och Företagarna. Medfinansiär är Västra Götalandsregionen.

Mer information