Aktiviteter och träffpunkter

Med hänsyn till att äldre personer är en särskild riskgrupp för coronaviruset så stänger Lerums kommun samtliga träffpunkter. Träffpunkterna kommer vara stängda tills vidare.

Läs mer om stängningen här.

Träffpunkterna och kaféerna är till för dig som önskar social samvaro. Här kan du känna gemenskap och umgås under enklare former i en cirkel, kring kaffebordet eller i våra olika aktiviteter.

Under sommaren kommer det erbjudas alternativa träffpunkter utomhus. Vi ställer om och träffas utomhus istället. Promenader i din takt, lätt gympa och samtal över en kopp kaffe!

Läs mer om sommarprogrammet under ladda hem.

Du behöver inte vara ensam

Tillsammans med frivilligorganisationer bedriver Lerums kommun kaféverksamhet och träffpunkter för seniorer för att främja social gemenskap. Kaféverksamhet finns i de olika kommundelarna.

Klicka här för att läsa vilka tider Träffpunkterna har öppet i sommar.

Det finns även mindre grupper

I Floda, Lerum och Gråbo finns det även mindre grupper i Träffpunkterna som oftast är öppna cirka klockan 9-15. Där finns även möjlighet att äta frukost och lunch tillsammans. Platserna fördelas via kontakt.
Välkommen att ta kontakt med oss om du eller anhörig skulle föredra en mindre grupp, har behov av fler dagar eller har frågor om grupperna. Det är möjligt att få plats i en grupp även om du går i en öppen Träffpunkt.

Här kan du hålla koll på eventuella ändringar i programmen 

Du hittar vårens utbud och programblad på PDF-filer längre ner på sidan. 

Hjälper du en närstående?

Då finns det även Träffpunkter särskilt riktade till dig. Se länken nedan under Mer information. 

Vill du bli kontaktad av oss?

Personuppgifterna behandlas i enlighet med dataskyddsförordningen.
Klicka här för att läsa mer om hur personuppgifter hanteras av Lerums kommun.