Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Stöttar du någon du tycker om?

Känner du en oro eller stöttar du någon du tycker om? Nu vill vi veta hur vi bäst kan utforma våra insatser inom anhörigstödet. Vi tar tacksamt emot svar även från dig som inte är intresserad av något stöd. Frågorna tar max 5 minuter att besvara.

Har du en make, maka eller partner som med åren behöver extra hjälp? Eller är du förälder till ett barn med funktionsvariation? Det kan gälla psykisk ohälsa, ohälsa på annat sätt eller missbruk. Du kanske är barn eller tonåring som oroar dig för någon inom familjen, eller förändringar som sker hos mamma eller pappa. Vi finns till för dig och du kan få stöd - på olika sätt. Nu vill vi veta hur vi bäst kan utforma våra insatser inom anhörigstödet. Dina svar är anonyma. Vi tar tacksamt emot svar även från dig som inte är intresserad av något stöd.

Inom Lerums kommun finns ett anhörigstöd. Du behöver inget biståndsbeslut, utan kan kontakta anhörigstödet när du känner att du har behov. Mer information om anhörigstödet och hur du kontaktar oss hittar du på www.lerum.se/anhoriga.

Den jag känner oro för och/eller stödjer har (du kan välja flera alternativ eller skriva i fritext):
Din relation till personen är:
Om ja - hur har du fått information om Anhörigstödet?
Lerums kommuns anhörigstöd erbjuder stöd till dig som anhörig. Vad skulle du behöva? Ange gärna förslag i fritext. Du kan välja flera alternativ.