Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Stöd till ungdomar

Är du ungdom eller förälder till en ungdom? Är det något som oroar dig? Det finns hjälp att få.

Ungdomsmottagningen

På ungdomsmottagningen arbetar kurator, psykolog samt barnmorskor. Till Ungdomsmottagningen kan du som ungdom vända dig på bokade besök eller på de drop-in tider som finns. Klicka här för att komma till ungdomsmottagnigens hemsida.

Kommunalt aktivitetsansvar

Vi som arbetar med det kommunala aktivtetsansvaret, KAA, stöttar ungdomar som hoppat av gymnasiet eller saknar fullständiga betyg. Klicka här för att läsa mer om det kommunala aktivitetsansvaret.

Fältsekreterare

Fältsekreterarna finns till för dig som är mellan 12 till 20 år. Tills oss kan du vända dig om du behöver någon att prata med. Klicka här för att läsa mer om fältarnas arbete och hur du kommer i kontakt med dem.

Föräldrastöd för skolbarn

Vi erbjuder föräldrarådgivning och föräldrautbildning till dig som har barn i skolåldern. Föräldrastöd fungerar också som informationscentral gällande vilket stöd ni som familj kan få. Klicka här för att läsa mer om föräldrastöd för skolbarn.