Öppna förskolan i Floda

Välkommen till Öppna förskolan - en mötesplats för barn och föräldrar i Floda.

Välkomna till den Öppna förskolan för barn och föräldrar i Floda. Vi är en öppen och kostnadsfri mötesplats som riktar sig till familjer med barn mellan 0-6 år fram till förskoleklass. Även du som är gravid  eller mor- och farförälder är välkommen. Vi fikar, sjunger, leker och pysslar tillsammans. Du kommer och går när det passar dig själv. Vi som arbetar här är pedagoger och socionom.

Vi finns på Stationsvägen 1, ingång på baksidan.

Utöver den öppna verksamheten finns resurs av socionom som kan stötta de familjer som känner behov av extra stöd. Du kan vända dig till socionomen för att få stöd i föräldrarollen eller andra sociala frågor.

Under 2018 kommer vi att ha öppet enligt skolans läsårstider, under loven och studiedagar  hänvisar vi våra besökare när det är stängt till Familjecentralen Växthuset i Gråbo, Lundbyvägen 35-37 ingång vårdcentralen.

Ordinarie öppettider Öppna förskolan Floda

Måndagar

  • 09-12, 0-6 år

Torsdag 

  • 9-12, 0-6 år

Fredag

  • 9-12, 0-6 år

Aktuellt

 

Aktiviteter och särskilda öppettider under juni/juli och augusti

 

  • Öppna förskolan i Floda har sommarstängt vecka 24-33.
  • Vi öppnar igen v. 34. 
  • Öppna förskolan på Familjecentralen Växthuset i Gråbo har öppet hela sommaren. Till och med v. 26 gäller ordinarie öppettider och under vecka 27-32 gäller sommarschema, se Familjecentralen Växthusets hemsida (välj i vänstermenyn).  

 

 

Mer information om olika aktiviteter kommer när de närmar sig i tid.
Fråga gärna oss personal om det är något ni undrar över!

 

VÄLKOMNA!