Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

För dig med skolbarn

Verksamheten vänder sig till alla familjer med barn och unga i skolåldern.

Vad erbjuder vi?

Plattform Lerums team för familjecentrerat arbetssätt, FCA-team, erbjuder föräldraskapsutbildning och föräldrarådgivning men kan också guida vidare till annat stöd. Vi ger även konsultativt stöd och stöd i samverkan till professionella.

Hela familjen i fokus

Vårt mål är att alla barn och ungdomar i Lerum ska må bra. Eftersom vi vet att föräldrarna är de viktigaste barnen har, är arbetssättet att hjälpa barnen genom dig som är förälder.

Föräldrastöd för skolbarn arbetar nära skola, socialtjänst, vårdcentral, Ungdomsmottagningen och Barn- och ungdomspsykiatrin. Det innebär att vi har möjlighet att stötta dig att få hjälp någon annanstans om det skulle behövas.

Kontakta oss

Du kan kontakta oss genom att ringa eller skicka e-post till oss. Under vårt första samtal kommer vi gemensamt fram till vad som blir bäst för just er familj. Att besöka oss är kostnadsfritt, vi som arbetar här har tystnadsplikt och vi för inga journaler.

Telefonnummer: 0302-52 10 00
E-post: plattform@lerum.se

Besöksadress: Brobacken 2D

Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss.