Öppna förskolan i Floda

Välkommen till Öppna förskolan, en mötesplats för barn och föräldrar i Floda.

Vi är en öppen och kostnadsfri mötesplats som riktar sig till familjer med barn i åldern 0-6 år, fram till förskoleklass. Även du som är gravid eller mor- och farförälder är välkommen. Vi fikar, sjunger, leker och pysslar tillsammans. Du kommer och går när det passar dig själv. Vi som arbetar här är pedagoger. Utöver den öppna verksamheten finns resurs av socionom som kan stötta de familjer som känner behov av extra stöd. Du kan vända dig till socionomen för att få stöd i föräldrarollen eller andra sociala frågor.

Vi finns på adressen, Floda Stationsväg 1 i Floda, ingång på baksidan av huset.

Öppetider

Måndag: 9-12, 0-6 år
Torsdag: 9-12, 0-6 år
Fredag:  9-12, 0-6 år

Under lov och studiedagar har vi stängt och hänvisar då våra besökare, till Familjecentralen Växthuset i Gråbo, Lundbyvägen 35-37 ingång i vårdcentralen.

Måndagen den 3/6 är sista dagen Öppna förskolan i Floda har öppet för terminen. Vecka 34 öppnar Öppna förskolan i Floda för höstterminen.

Kontakta Öppna förskolan i Floda

Telefonnummer: 0302 - 52 11 27
E-post: vaxthuset@lerum.se

Aktuellt

Nedan finns information om vad som händer utöver vår ordinarie verksamhet. Fråga gärna oss i personalen om det är något ni undrar över.

  • Utelek på lekplatsen Spindelnätet i Gråbo. Återkommande varje måndag kl 10, sista tillfället för terminen är den 3/6.

  • Tisdagen den 28/5, klockan 10 kommer Mödra- och barnhälsovårdspsykolog till Familjecentralen Växthuset i Gråbo och föreläser om barn och syskonrelationer.

  • Fredagen den 31/5 är en lovdag och då Öppna förskolan i Floda följer skolans läsårstider har vi stängt denna dag. Välkomna till Familjecentralen Växthuset i Gråbo som har öppet mellan klockan 9-12.  

  • Tisdagen den 18/6 har vi Midsommarfest på Familjecentralen Växthuset i Gråbo.