Öppna förskolan i Floda

Välkommen till Öppna förskolan, en mötesplats för barn och föräldrar i Floda.

Vi är en öppen och kostnadsfri mötesplats som riktar sig till familjer med barn i åldern 0-6 år, fram till förskoleklass. Även du som är gravid eller mor- och farförälder är välkommen. Vi fikar, sjunger, leker och pysslar tillsammans. Du kommer och går när det passar dig själv. Vi som arbetar här är pedagoger. Utöver den öppna verksamheten finns resurs av socionom som kan stötta de familjer som känner behov av extra stöd. Du kan vända dig till socionomen för att få stöd i föräldrarollen eller andra sociala frågor.

Vi finns på adressen, Floda Stationsväg 1 i Floda, ingång på baksidan av huset.

Öppettider

Måndag: 9-12, 0-6 år
Torsdag: 9-12, 0-6 år
Fredag:  9-12, 0-6 år

Under lov och studiedagar har vi stängt och hänvisar då våra besökare till Familjecentralen Växthuset i Gråbo, Lundbyvägen 35-37 ingång i vårdcentralen.

Måndagen den 3/6 är sista dagen Öppna förskolan i Floda har öppet för terminen. Vecka 34 öppnar Öppna förskolan i Floda för höstterminen.

Kontakta Öppna förskolan i Floda

Telefonnummer: 0302 - 52 11 27
E-post: vaxthuset@lerum.se

Aktuellt

Nedan finns information om vad som händer utöver vår ordinarie verksamhet. Fråga gärna oss i personalen om det är något ni undrar över.

  • Måndagen den 3/6 är sista dagen Öppna förskolan i Floda har öppet för terminen. Vecka 34 öppnar Öppna förskolan i Floda för höstterminen. Öppna förskolan på Familjecentralen Växthuset i Gråbo har öppet hela sommaren, för sommaröppettider se Familjecentralen Växthuset i Gråbo. Varmt välkomna!