Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Öppna förskolan i Floda

Med anledning av rådande situation gällande covid-19 har våra öppna förskolor fortsatt stängt inomhus men vi erbjuder barnvagnspromenader utomhus och olika digitala träffar.

Öppna förskolan i Floda, en mötesplats för barn och föräldrar.

Vi är en öppen och kostnadsfri mötesplats som riktar sig till familjer med barn i åldern 0 till 6 år, fram till förskoleklass. Även du som är gravid eller mor- och farförälder är välkommen. Vi som arbetar här är pedagoger och socionomer.

Utöver den öppna verksamheten finns resurs av socionom som kan stötta de familjer som känner behov av extra stöd. Du kan vända dig till socionomen för att få stöd i föräldrarollen eller andra sociala frågor. Läs mer om vår föräldrarådgivning. 

Aktuellt

För tillfället erbjuder vi barnvagnspromenader utomhus och olika digitala träffar. 

Följande schema gäller under april 2021:

Måndagar

  • klockan 9.30 är det Miniröris/Familjegympa, digital rörelsesamling, för familjer med barn 0 till 6 år. Anmälan görs till vaxthuset@lerum.se eller anslut direkt via länk på vårt Instagramkonto. 
  • klockan 11 är det barnvagnspromenad i Gråbo. Vi träffas utanför vårdcentralens entré och promenerar cirka en timme. 

Tisdagar 

  • klockan 11 är det barnvagnspromenad i Floda. Vi träffas utanför Öppna förskolans nya lokaler på Rurik Holms väg 10 B och promenerar cirka en timme.

Torsdagar

  • klockan 9.30 har vi digital sångstund för familjer med barn 0 till 1 år.  Anmälan görs till vaxthuset@lerum.se eller anslut direkt via länk på vårt Instagramkonto. Sångstund inställd torsdagen den 8/4.
  • klockan 11 är det barnvagnspromenad i Gråbo. Vi träffas utanför vårdcentralens entré och promenerar cirka en timme.          

Fredagar

  • klockan 9.30 har vi digital sångstund för familjer med barn 0 till 6 år. Anmälan görs till vaxthuset@lerum.se eller anslut direkt via länk på vårt Instagramkonto. Sångstund inställd fredagen den 9/4.                                          

Barnvagnspromenaderna har begränsat antal platser men möjlighet att dela upp gruppen om vi blir många.

I april startar vi en ny omgång med spädbarnsmassage för er som har barn mellan 1 och 5 månader, denna gång i digital form. Fem träffar med start 16 april klockan 11. Anmälan görs till vaxthuset@lerum.se senast den 12 april. 

Vi finns på adressen Rurik Holms väg 10B i Floda. 

 

Hälsar personalen Öppna förskolan i Floda och Familjecentralen Växthuset i Gråbo.  

Kontakta Öppna förskolan i Floda

Telefonnummer: 0302 - 52 11 27
E-post: vaxthuset@lerum.se

Följ oss gärna på Instagram, vi heter familjecentralsteamet_lerum.

Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss.