Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Familjecentralen Växthuset i Gråbo

Just nu har Öppna förskolan öppet på Familjecentralen Växthusets utegård i Gråbo.

Familjecentralen Växthuset i Gråbo, en verksamhet som vänder sig till föräldrar eller anhöriga med barn i åldern 0 till 6 år, fram till förskoleklass.

Vi vill skapa en mötesplats, där familjer kan knyta nya kontakter, få kunskap och information samt råd och stöd. Här finns möjlighet till lek och aktivitet. Även du som är gravid eller du som är mor- och farförälder är hjärtligt välkommen. 

Verksamheten är kostnadsfri.

Utöver den öppna verksamheten finns resurs av socionom som kan stötta de familjer som känner behov av extra stöd. Du kan vända dig till socionomen för att få stöd i föräldrarollen eller andra sociala frågor. Läs mer om vår föräldrarådgivning.

Vi finns på adressen, Lundbyvägen 35-37, Vårdcentralen i Gråbo.

Fyra delar

Familjecentralen är ett samarbete mellan Lerums kommun och Närhälsan Västra Götalandsregionen och består av barnmorskemottagning, barnavårdscentral, förskola och socialtjänst. Vi samarbetar tätt inom verksamheterna.

Aktuellt

Just nu har Öppna förskolan öppet på Familjecentralen Växthusets utegård i Gråbo, ingång på vårdcentralens baksida. Adressen är Lundbyvägen 35-37. Välkommen att leka, sjunga, pyssla och träffa andra familjer. Kom när det passar under våra öppettider. Kaffe och te finns att köpa till självkostnadspris.

Vi följer Folkhälsomyndigheten rekommendationer och hjälps åt att hålla avstånd och stannar hemma vis minsta symtom. Begränsat antal besökare utifrån gällande restriktioner.

September 2021

  • Måndagar klockan 9-12. Utelek på gården i Gråbo för familjer med barn 0-6 år. Familjegympa/MiniRöris cirka klockan 10.
  • Tisdagar klockan 9-12. Utelek på gården i Gråbo för familjer med barn 0-6 år. Sångstund cirkaa klockan 10.
  • Torsdagar klockan 9-12. Utelek på gården i Gråbo för familjer med barn 0-1 år. Möjlighet att vara inomhus vid regn, begränsat antal platser. Sångstund cirka klockan 10.  
  • Torsdagar klockan 13-15.30. Utelek på gården i Gråbo för familjer med barn 0-6 år.
  • Fredagar klockan 9-12. Utelek på gården i Gråbo för familjer med barn 0-6 år. Sångstund cirka kockan 10.

Kontakta Familjecentralen Växthuset 

Telefonnummer: 0302-52 15 79
E-post: vaxthuset@lerum.se

Följ oss gärna på Instagram, vi heter familjecentralsteamet_lerum.
Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss.