Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Familjecentralen Växthuset i Gråbo

Med anledning av rådande situation gällande covid-19 har våra öppna förskolors inne- och uteaktiviteter stängt från och med 18 november 2020, detta gäller tillsvidare. Förändringar meddelas här på hemsidan.

 

 

 

Familjecentralen Växthuset i Gråbo, en verksamheten som vänder sig till föräldrar eller anhöriga med barn i åldern 0-6 år, fram till förskoleklass.

Vi vill skapa en mötesplats, där familjen kan knyta nya kontakter, få kunskap och information samt råd och stöd. Här finns möjlighet till lek och aktivitet. Även du som är gravid eller du som är mor- och farförälder är hjärtligt välkommen. 

Kostnadsfri Öppen förskola

På öppna förskolan finns möjlighet till utomhus. Fika serveras till självkostnadspris. Verksamheten är i övrigt kostnadsfri och du och ditt barn kan komma och gå som ni vill, under våra öppettider.

Utöver den öppna verksamheten finns resurs av socionom som kan stötta de familjer som känner behov av extra stöd. Du kan vända dig till socionomen för att få stöd i föräldrarollen eller andra sociala frågor.

Vi finns på adressen, Lundbyvägen 35-37, Vårdcentralen i Gråbo.

Fyra delar

Familjecentralen är ett samarbete mellan Lerums kommun och Närhälsan Västra Götalandsregionen, och består av barnmorskemottagning, barnavårdscentral, förskola och socialtjänst. Vi samarbetar tätt inom verksamheterna.

Om du vill komma i kontakt med socionom eller pedagog kan du prata med din sköterska på BMM eller BVC för ett gemensamt möte eller ta kontakt direkt via telefon.

 

Hälsar personalen Familjecentralen Växthuset och Öppna förskolan i Floda

Kontakta Familjecentralen Växthuset 

Telefonnummer: 0302-52 15 79
E-post: vaxthuset@lerum.se

Följ oss gärna på Instagram, vi heter familjecentralsteamet_lerum.

Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss.