Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Anmälan årsräkningsseminarium

Du som ska lämna årsräkning för 2020 är välkommen att delta i ett digitalt utbildningstillfälle med möjlighet att ställa dina frågor.

Vi erbjuder två olika tillfällen. Den 3 februari klockan 9.00 (incheckning från kl 8.30) och klockan 18.00 (incheckning från kl 17.30). 

Seminariet inleds med en kort föreläsning om löpande redovisning och årsräkning. Vi kommer att gå igenom övergripande struktur och vanliga misstag. 

Observera att seminariet genomförs digitalt i en större grupp varför frågorna behöver hållas generella. Skicka gärna dina frågor i förväg till oss. 

Eftersom vi genomför seminariet digitalt är det bra att i god tid kontrollera att du har goda förutsättningar att delta. Vi kommer att använda Teams. Inbjudan skickas måndagen den 1 februari till den e-post du anmäler nedan. 

  • Du behöver en dator eller surfplatta med en stabil internetuppkoppling.
  • Om du använder en surfplatta kommer du bli ombedd att ladda ner en applikation som heter Microsoft Teams. Se därför till att börja i god tid.
  • Använd med fördel ett headset med mikrofon.
  • Var noga med att stänga av din mikrofon i Teams när du inte pratar annars blir det rundgång. När det är ett streck över mikrofonikonen hörs du inte.
  • Fundera på var du sitter under seminariet. 
  • Incheckning börjar 30 minuter innan seminariet startar. Om du är osäker på tekniken är det bra att vara ute i god tid så hinner vi hjälpa dig. 

Tillfälle 1

Tid: Onsdagen den 3 februari klockan 9.00 - 10.30

Tillfälle 2

Tid: Onsdagen den 3 februari klockan 18.00 - 19.30

Kostnad: Gratis för dig som har uppdrag som god man eller förvaltare i Lerums kommun. 

Anmälan: Anmäl dig senast den 29 januari. Anmälan görs genom att fylla i formuläret nedan.

Genom att anmäla dig till seminariet ger du oss rätt att behandla dina personuppgifter i syfte att sköta administrationen, såsom deltagarlistor. Den rättsliga grunden för behandlingen är alltså att vi ska kunna fullgöra ett avtal med dig. Läs mer om personuppgiftsbehandling på lerum.se/personuppgifter