Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Sidan är under uppbyggnad

Här är lite tips för dig om vad kan göra på din fritid.

kundvagn med instrumentKulturskolan

Vill du lära dig spela ett instrument eller sjunga? Gillar du att dansa, måla och skulptera eller spela teater? På Lerums Kulturskola erbjuder vi undervisning i musik, dans, drama, film och bild.
Kulturskolans verksamhet riktar sig till alla barn och unga i åldrarna 6–20 år. Vi har även utbud som är anpassat för barn och unga med olika funktionsnedsättningar.

Kontakt Kulturskolan

Kultur- och uppslagen bokbibliotek

Kultur och Bibliotek ordnar så att barn och föräldrar tillsammans kan se musik, teater och dans på Dergårdsteatern. På biblioteken i Lerum finns böcker, ljudböcker, tidskrifter mm att låna gratis. Barn kan få ett eget bibliotekskort vid fyra års åldern.  Biblioteken ordnar olika aktiviteter för barn i alla åldrar, och allt är kostnadsfritt.

Kontakt bibliotek och kultur

fotbollFritid oh idrott

I kommunen finns över 100 föreningar. Många av föreningar håller igång året runt. Ett varierat och härligt friluftsliv erbjuder naturen och sjöarna precis runt knuten.

Kontakt Fritid Lerum

fritidsenheten@lerum.se