Aspenässkolan

Aspenässkolan är en F-5 skola med cirka 380 elever som, ligger vid sjön Aspen i västra Lerum.

Aspenässkolan en skola med pedagogisk framåtanda och med ett elevresultat i världsklass

Trycker du på länken nedan så kommer du till en välkomstfilm på YouTube
Välkomna till Aspenässskolan alla förskoleklasselever

Två skolenheter

Skolan består av två skolenheter, F-2 och 3-5. Operativt är skolan organiserade runt årskurser, kopplat till dessa årskurser är våra arbetslag och elevhälsa. Samtliga klasser i samma årskurs är placerade intill varandra för att möjliggöra ett nära samarbete mellan elever och pedagoger.

Skolenhet F-2

Skolenhet F-2 har tre arbetslag; förskoleklass, årskurs 1 och 2. Till varje arbetslag är också ett fritidshem kopplat.

Skolenhet 3-5

Skolenhet 3-5 har tre arbetslag; årskurs 3, 4 och 5. Till årskurs 3 är ett fritidshem kopplat. För årskurs 4 och 5 finns det en fritidsklubb.